Webcam Models au avut o vara pe cinste, imbinata cu munca, dar si cu concedii fantastice petrecute in cele mai frumoase destinatii.

Dalia: „Vara aceasta a fost un vis implinit pentru mine! Am calatorit in destinatia visurilor mele: Bali. Soare, plaja, shopping impreuna cu persoana iubita. A fost primul an in care ne-am permis o vacanta pe cinste. Eu lucrez de 6 luni la Studioul iFun si pot sa spun ca ma simt iubita si implinita!”

 

Gabriela: „Prietenii imi spun Gabita, pentru ca sunt mica si draguta 😊. Ce pot sa va spun este ca sunt la Studio iFun de cand s-a deschis. La inceput am fost un pic sceptica pentru ca nu am mai lucrat in acest domeniu, dar aveam nevoie de un venit rapid pentru a-mi termina studiile. Pe langa programul care mi-a permis sa particip si la cursuri, am putut merge anul acesta si intr-un maraton al capitalelor modei din Europa. Ador moda si vreau ca dupa ce termin facultatea sa imi deschid un business propriu in acest domeniu. Asa ca am decis sa imi iau un concediu din care sa si invat ceva: Paris, Milano, Roma. Si toate au fost posibile doar prin multa munca, implicare și seriozitate!

Cu iFun Studio iti poti implini visele distrandu-te si facand ceea ce iti place!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *