iFun Oradea este cel mai nou si modern studio de videochat din Oradea. Deschis la inceputul anului 2018, studioul iFun ofera toate conditiile necesare pentru ca activitatea de Webcam Model sa se desfasoare intr-un mod cat mai placut si cat mai confortabil.

Pe langa faptul ca avem un studio de videochat cu echipamente tehnice de top si conditii de munca ideale in domeniul industriei videochat, personalul nostru te va ghida si invata pas cu pas tot ce trebuie sa stii despre videochat pentru a avea o cariera de succes si independenta financiara.

Fiecare Webcam Model, fie ca a mai lucrat in domeniu sau nu, beneficiaza de un training special, individual. Implicarea ta este cheia succesului, iar veniturile tale vor fi mai mult decat substantiale, venituri care iti vor implini toate visurile si vei avea o viata lipsita de grija financiara. Un model de succes, poate sa ajunga sa castige extraordinar de bine, intre 1000-7000$/luna. Avem exclusivitate cu cele mai bune site-uri din industrie, ceea ce garanteaza venituri substantiale chiar din prima luna de activitate.

Un Webcam Model este o persoana respectata si iubita, confidentialitatea fiind o prioritate pentru noi. Utilizatorii serviicilor noastre de videochat nu sunt din Romania. Site-urile cu care colaboram sunt din SUA si Europa, astfel vei avea tot timpul garantata confidentialitatea identitatii tale.

Un Webcam Model este o persoana angajata legal cu contract, deci ai securitate financiara garantata.

Alege sa fii Webcam Model la iFun Studio Oradea si veniturile tale vor fi nelimitate!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *