Angajam Webcam Models

0770 909 279 - Angajari videochat Oradea

iFun Studio face parte dintr-un grup puternic de studiouri de videochat. Este un studio de videochat AMP care crede si investeste in oameni. iFun Studio crede in fiecare dintre cei care ne sunt alaturi, ii consideram o extensie a familiei noastre si le pretuim atat ideile, cat si criticile. Pentru ca un model multumit si fericit este un model de videochat productiv, noi vedem intr-un model mai degraba un partener de afaceri si nu un simplu angajat. Iti oferim un loc de munca bine platit, posibilitatea de a invata lucruri si tehnologii noi si nu in ultimul rand iti oferim siguranta banilor si respect pentru munca ta.

Suna acum si vino in echipa iFun Studio Oradea!

La castigurile tale, se adauga periodic si bonusuri substantiale!

Bonus de recomandare

Primesti 100$ atunci cand ne recomanzi unui model nou de videochat, model care va lucra din studioul iFun.

Bonus performanta

Impreuna cu echipa noastra vei stabili targeturi financiare in fiecare perioada. Nu esti obligata sa le atingi, dar daca reusesti, iti oferim un extra bonus de 100$.

Bonus de fidelitate

La 6 luni implinite lucrate in studioul nostru vei primi automat un bonus de 100$, urmand ca la implinirea unui an sa primesti inca 200$.

Bonus hard worker

Esti modelul de videochat care are cele mai multe ore lucrate in studio si ai o prezenta buna? Atunci te rasplatim cu 100$ la finalul lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share via
Copy link