iFun Studio isi doreste sa aiba o echipa foarte bine pregatita astfel incat acordam atentie deosebita fiecarui model de videochat. Chiar daca ai mai lucrat in acest domeniu sau esti doar la inceput de drum, vei beneficia de un training personalizat pe teme de comunicare in urma caruia vei putea sustine conversatii pe diverse teme cu utilizatori din SUA sau Europa. Iti oferim sprijin pentru a putea ajunge pe culmile succesului!

Rolul trainingurilor este acela de a identifica si corecta punctele slabe iar pe cele forte de a le perfectiona. Fie ca este vorba de timiditate, socializare sau adaptarea unei conversatii in functie de felul dorintele utilizatorilor, te putem ajuta sa treci peste bariere si sa devii mai buna. Citirea, intuirea si satisfacerea nevoilor si dorintelor membrilor este foarte importanta pentru succesul unui Webcam Model. Cu ajutorul trainingurilor vei fi pregatita sa satisfaci aceste nevoi ale utilizatorilor si sa cresti nivelul venitului tau lunar.

Limba engleza poate fi si ea o problema pentru cineva care nu o stapaneste bine, dar si aici iFun Studio te ajuta prin cursuri specializate. Cunoasterea limbii engleze la un nivel bun iti aduce castiguri mai mari.

Iti vom dezvalui si secretele unui make-up si a unei tinute de succes, prin consultanta specializata oferita de cei mai buni profesionisti. Infatisarea ta trebuie sa fie perfecta si stralucitoare, astfel incat sa transmita cele mai bune vibe-uri.

Cu iFun Studio vei deveni un Webcam Model de success!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *