Cel mai bine platit loc de munca din lume! Vino si tu la iFun Studio!

0770 909 279
Angajari videochat Oradea

De ce sa fii Webcam Model la iFun Studio videochat Oradea?Spatii de lucru individuale in cadrul studioului

 In cadrul studioului nostru de videochat fiecare model lucreaza in propria sa camera, pentru a nu fi deranjata in timpul sesiunilor live. Incaperile sunt decorate si iluminate profesional pentru a asigura o imagine cat mai buna.

Contract legal in studio

Suntem un studio de videochat care lucreaza 100% legal.

Sistem de verificare al incasarilor

Suntem un studio de videochat total transparent in ceea ce tine incasarile modelelor noastre, astfel acestea putand sa urmareasca zilnic incasarile. Echipa noastra te va ajuta sa iti faci un plan financiar si ne vom asigura ca iti atingi obiectivele!

Camere HD de inalta calitate in studio

Camere web profesionale, speciale pentru activitatea de videochat ce iti pun in evidenta atuurile.

Sedinte foto profesionale

Noi nu facem sedinte foto doar in cadrul studioului. E plictisitor, atat pentru voi cat si pentru membri. Utilizatorii doresc diversitate pentru mentinerea atractiei, iar iFun Studio o ofera.

Optiuni de plata in studio

Poti sa iti alegi optiunea de plata preferata: plata saptamanala sau lunara.

 

Bonusuri fara concurenta!La castigurile tale, se adauga periodic si bonusuri generoase. De aceea iFun Studio este cel mai bine platit loc de munca din lume! 

Bonus de recomandare

Primesti 100$ atunci cand ne recomanzi unui model nou de videochat, model care va lucra din studioul iFun.

Bonus performanta

 Te intrebi de ce spunem ca suntem cel mai bine platit loc de munca din lume? Fiindca impreuna cu echipa noastra vei stabili targeturi financiare in fiecare perioada. Nu esti obligata sa le atingi, dar noi suntem aici sa te ajutam ca sa evoluezi constant.

Bonus de fidelitate

La 6 luni implinite lucrate in studioul nostru vei primi automat un bonus de 100$, urmand ca la implinirea unui an sa primesti inca 200$.

Bonus hard worker

Esti modelul de videochat care are cele mai multe ore lucrate in studio si ai o prezenta buna? Atunci te rasplatim cu 100$ la finalul lunii.

Vino in echipa iFun Studio Oradea


iFun Studio e un studio profesional de videochat, ce ofera conditii ca in marile studiouri de la Hollywood.

Pretuim oameniiiFun Studio crede in fiecare dintre cei care ne sunt alaturi, pe care ii consideram o extensie a familiei noastre si carora le pretuim atat ideile, cat si criticile. Pentru ca un model multumit si fericit este un model de videochat productiv, noi vedem intr-un model mai mult decat un simplu angajat – vedem un partener de afaceri.

Iti oferim un loc de munca bine platit, posibilitatea de a invata lucruri noi si, nu in ultimul rand, iti oferim siguranta financiara si respect pentru munca ta.