0770 909 279
Angajari videochat Oradea

De ce sa fii Webcam Model la iFun Studio videochat Oradea?Spatii de lucru individuale

Fiecare model lucreaza in propria sa camera, pentru a nu fi deranjata in timpul sesiunilor live. Incaperile sunt decorate si iluminate profesional pentru a asigura o imagine cat mai buna pe camera.

Posibilitatea de colaborare la distanta

Stim ca, confortul casei tale este important iar mediul online este in continua dezvoltare. De aceea iti oferim posibilitatea sa lucrezi de acasa. Daca te hotarasti sa faci videochat (si non-nude) noi iti stam la dispozitie cu tot ceea ce ai nevoie, inclusiv echipamentul necesar.

Contract legal

Suntem un studio de videochat ce lucreaza 100% legal.

Sistem de verificare al incasarilor

Poti verifica oricand cati bani ai facut, pentru a fi sigura tot timpul de diferenta intre ce ai deja si obiectivul visat.

Camere HD de inalta calitate

Camere web profesionale, speciale pentru activitatea de videochat ce iti pun in evidenta atuurile.

Sedinte foto profesionale

Noi nu facem sedinte foto doar in cadrul studioului. E plictisitor, atat pentru voi cat si pentru membri. Utilizatorii doresc diversitate pentru mentinerea atractiei, iar iFun Studio o ofera.

Sofer personal

Fiecare model are la dispozitie un sofer personal, pentru transportul zilnic la studio, in Oradea.

Optiuni de plata

Poti sa iti alegi optiunea de plata preferata: plata zilnica sau lunara.

Bonusuri fara concurenta!La castigurile tale, se adauga periodic si bonusuri generoase.

Bonus de recomandare

Primesti 100$ atunci cand ne recomanzi unui model nou de videochat, model care va lucra din studioul iFun.

Bonus performanta

Impreuna cu echipa noastra vei stabili targeturi financiare in fiecare perioada. Nu esti obligata sa le atingi, dar daca reusesti, iti oferim un extra bonus de 100$.

Bonus de fidelitate

La 6 luni implinite lucrate in studioul nostru vei primi automat un bonus de 100$, urmand ca la implinirea unui an sa primesti inca 200$.

Bonus hard worker

Esti modelul de videochat care are cele mai multe ore lucrate in studio si ai o prezenta buna? Atunci te rasplatim cu 100$ la finalul lunii.

Vino in echipa iFun Studio Oradea


iFun Studio un studio profesional de videochat, ce ofera conditii ca in marile studiouri de la Hollywood.

Pretuim oameniiiFun Studio crede in fiecare dintre cei care ne sunt alaturi, pe care ii consideram o extensie a familiei noastre si carora le pretuim atat ideile, cat si criticile. Pentru ca un model multumit si fericit este un model de videochat productiv, noi vedem intr-un model mai mult decat un simplu angajat – vedem un partener de afaceri.

Iti oferim un loc de munca bine platit, posibilitatea de a invata lucruri si tehnologii noi si, nu in ultimul rand, iti oferim siguranta financiara si respect pentru munca ta.