De ce sa fii parte a echipei
iFun Studio Oradea


Venituri substantiale

Plata chiriei in primele 3 luni

Un contract legal

Sofer personal


1000$ garantat in primele 3 luni

Comision mare din castigurile tale

Premii si bonusuri lunare

Optiune de a alege plata la zi


Sedinte foto si video gratuite

Training-uri personalizate

Asistenta tehnica 24/24ore

Camere de lucru individuale

Posibilitatea de colaborare la distanta

Webcam Model la iFun Studio

Fiecare membru al echipei iFun intelege foarte bine activitatea de videochat si este aici pentru a te ajuta si indruma in cariera de Webcam Model.

La ce sa te astepti
cand vii la noi?

1.000$ garantat, in primele 3 luni!

Studio Legal

Modelele noastre sunt angajate cu contract legal. iFun Studio este singurul studio de videochat din Romania care a introdus optiunea de plata zilnica.

Venituri substantiale

In primele trei luni iti garantam un venit de 1.000$!

Fiecare Webcam Model, fie ca a mai lucrat in domeniu sau nu, beneficiaza de un training special, individual. Implicarea ta este cheia succesului, iar veniturile tale vor fi mai mult decat substantiale, venituri care iti vor implini toate visurile si cu care vei avea o viata lipsita de grija financiara. Un model de success poate sa ajunga sa castige extraordinar de bine sume cuprinse intre 1000$ si 7000$ pe luna. Avem exclusivitate cu cele mai bune site-uri din industrie, ceea ce garanteaza venituri importante inca din prima luna de activitate!

Singurul studio de videochat din Romania care ofera optiunea platii zilnice!

Traininguri personalizate

iFun Studio pune foarte mare accent pe echipa, iar fiecare model se bucura de toata grija si atentia noastra. Fie ca ai mai lucrat sau nu in acest domeniu, vei beneficia, periodic, de traininguri personalizate astfel incat sa fii pregatita pentru orice situatie!

Sedinte Foto

Dorim sa te punem in cea mai buna lumina! Periodic refacem setul de imagini cu fiecare model, iar tu vei beneficia de sedinte foto si video profesionale.

Program Flexibil

Fiecare model isi organizeaza orele de munca in functie de propriul program. In mod evident, un numar mai mare de ore lucrate iti vor aduce satisfactii materiale mai mari, dar decizia de a lucra un anumit numar de ore este a ta. Astfel, te vei simti bine si libera atat din punct de vedere financiar, cat si din punctul de vedere al timpului alocat activitatii tale.

Sofer personal

Pentru ca tu sa fii in siguranta si sa ajungi fara batai de cap la studio, avem disponibil un sofer personal. Acest serviciu il acordam modelelor care locuiesc in orasul Oradea.

Plata chiriei in primele 3 luni

Daca esti intr-o situatie financiara grea noi te ajutam in primele trei luni ca sa te pui pe picioare! Prin suportul logistic si financiar, iti platim chiria in primele trei luni si te ajutam sa iti muti lucrurile. Toate astea pentru ca tu sa fii cat mai linistita si relaxata.

Posibilitatea de colaborare la distanta

Stim ca, confortul casei tale este important iar mediul online este in continua dezvoltare. De aceea iti oferim posibilitatea sa lucrezi de acasa. Daca te hotarasti sa faci videochat (si non-nude) noi iti stam la dispozitie cu tot ceea ce ai nevoie, inclusiv echipamentul necesar.